for

health, vitality and wellbeing

cranio-sacral therapy

Tanja Råman RCST

My research and thoughts...

Energia kädet-kurssi, Varjakka Oulu 4.6.2016

By tanja, May 3 2016 08:54AM

Kiinnostaako energialla parantaminen?


Monet vaihtoehtoiset terapia muodot hyödyntävät energian kanssa työskentelyä ja pyrkivät sitä kautta edistämään terveyttä. Energiamanipulaatiota on hyödynnetty parantamisessa jo tuhansien vuosien ajan eri kulttuureissa. Viime vuosina energialla parantaminen on huomattavasti yleistynyt myös Suomessa.


Energia kädet on lyhyt käytännön kurssi, joka on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kokeilla energiakentän kanssa työskentelyä. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta taikka tiettyä uskonnollista tai elämänkatsomuksellista taustaa – kiinnostus energian kanssa työskentelyyn riittää.


Kurssin tarkoituksena on käytännön harjoitteilla kehittää osallistujien kykyä tuntea energiakentän liikettä käsillään ja ohjata heitä kehittämään siitä itsensä parantamisväline ja hyvinvoinnin tuki.


Kurssilla harjoitellaan maadoittumista, visualisointia ja meditoivaa rentoutumista sekä tehdään harjoitteita, joiden avulla herkistetään osallistujien kykyä tuntea energiakentän liike. Käytännön harjoittelulla pyritään oppimaan perusasioita energiakentän kanssa työskentelystä parantamisvälineenä. Opetus tapahtuu pienessä ryhmässä sekä itsenäisen että parityöskentelyn avulla. Kurssi ei valmista terapeutiksi, mutta tutustuttaa osallistujat energialla parantamiseen käytännön harjoittelulla ja antaa heille valmiuksia kehittää taitojaan oman terveyden tukemiseksi.


Kurssin vetää kranio-sakraaliterapeutti Tanja Råman. Kranio-sakraaliterapiassa yhdistyy sekä kehoterapia että energiahoito. Tanja valmistui College of Cranio-Sacral Therapysta Lontoossa vuonna 2011 ja hän on työskennellyt terapeuttina sekä Isossa-Britanniassa että Suomessa. Tanja muutti Ouluun vuonna 2015 ja on siitä lähtien työskennellyt Neo Eheä Olossa – luontaishoito ja hyvinvointi keskuksessa. Tanjalla on myös paljon kokemusta työpajojen ja kurssien vetämisestä.


Kurssin hinta on 100€ (sisältää 19,35€ alv). Kurssimaksuun sisältyy kevyt lounas. Kurssi pidetään Varjakassa Oulun läheisyydessä. Paikkoja on rajoitetusti, joten aikaista ilmoittautumista suositellaan.


Lisätietoa kurssista ja ilmoittautumiset suoraan osoitteeseen: mail@tanjaraman.com


Tervetuloa kokeilemaan!




Add a comment
* Required